Bereikbaarheid


Bereikbaarheid

Veel locaties van Operadagen Rotterdam zijn op loopafstand van elkaar. Daarnaast is in de stad een uitgebreid netwerk van bussen, trams en de metro. Op diverse stations zijn OV fietsen te huur, een makkelijke manier om de stad te verkennen.
Bekijk hier de festivallocaties op een kaart.

Auto
Als je Rotterdam bezoekt met de auto is het goed om van te voren te weten welke parkeergarages er zijn in het centrum, maar ook dat er tal van P+R plekken zijn vlak buiten de stad. Hier vind je alle informatie over parkeren in de stad.

Trein
Met de NS kan je Rotterdam vanuit elk station in Nederland uitstekend bereiken. Vanuit Belgiƫ dekt het Thalys-netwerk alle grote Belgische steden.

De Wasserij
Freddie vindt plaats in De Wasserij, deze ligt aan het Zuster Meijboomhof in Rotterdam Noord, met een ingang aan de Sint-Agathastraat 54 en een ingang aan de Bergweg (naast supermarkt Dirk van den Broek).

Dak Hofbogen
De voorstelling Voyager One staat op het dak van de Hofbogen, bij het voormalige station Hofplein. De entree bevindt zich naast FG Food Labs. Adres: Katshoek 39, 3032 AE Rotterdam. Je kunt betaald parkeren op straat, maar de locatie is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken (trein, tram en bus).

Noletloodsen Schiedam
De Noletloodsen, waar de voorstellingen van Confessions en Revelations plaatvinden, zijn gelegen aan de Buitenhavenweg 34 te Schiedam.

Openbaar Vervoer
Deze locatie is vanaf Rotterdam CS met openbaar vervoer te bereiken met tram 24 richting Holy, of stadsbus 38 richting Station Schiedam Centrum. Stap uit op de Koemarkt in Schiedam. Als je uit de tram stapt, sla rechtsaf en steek de Rotterdamsedijk over. Aan de overkant ga je een steeg in (Buitenhavenweg). Loop deze helemaal uit tot aan nummer 34 tegenover de molen. Dit is ca. 10 minuten lopen.
Voor een persoonlijk reisadvies klik hier.