Blogs

Arthur te zijn

Wie is Arthur behalve de legendarische koning en leider die al eeuwenlang een belangrijk karakter speelt in zoveel verhalen?
Wat is zijn verhouding tot de ridders, het volk, Lancelot en Guinevere? En dan de heilige graal?

Being Arthur laat een gevoelige en emotionele kant zien van de held. Geen bloederige slachtvelden of harde taal. Arthur is ook een mens en kampt met twijfel en onzekerheden zoals iedereen. De opera blijft licht en toegankelijk door het gebruik van humor en een verrassende mix van muziekstijlen; van klassiek tot hip-hop. Het publiek giechelt en lacht hardop om herkenbare situaties waar de komedie aanstekelijk werkt.

De monologen tussendoor zijn eigenlijk overbodig. Het verhaal over de ontwikkeling in tijd en innerlijke groei worden ook zonder deze uitleg duidelijk in het visueel sprankelende stuk.

Being Arthur – Kameroperahuis en de Nederlandse Reisopera

Try out 16 mei 2014 Onderzeebootloods

Foto's The fox Is mine

afbeelding van   The Fox Is Mine

door: The Fox Is Mine

The Fox Is Mine is een online platform voor kunst en cultuur. Wij vinden aansluiting bij alle grote evenementen op het gebied van kunst en cultuur en onderscheiden ons dankzij het feit dat we een collectief zijn van creatieven in de culturele sector met een brede praktijkkennis en netwerk. Het aanbod van kunst en cultuur leggen we niet alleen in tekst vast maar geven het ook vorm door onze eigen illustraties, fotobeeld en ander art work. Inmiddels hebben we een mooie collectie aan gesprekken, portretten en interviews met prominenten in de film, muziek en kunstwereld. Staat er iets te gebeuren in Rotterdam? Dan zal je The Fox Is Mine daar zeker tegenkomen! The Fox is mine bestaat uit: Dani Hefter, Tessa Smit en Maaike Kerman.
www.thefoxismine.com

Terug

Reageer

* Verplichte velden