Blogs

Soselo in Siberia

Vanaf het moment dat Daniel Cross in het licht treedt om een inleiding over de voorstelling te geven, ben ik al overtuigd dat het mooi wordt. De synopsis die hij met ons deelt, is bijzonder en geeft een aantal handvatten, maar of je dit daadwerkelijk terugvindt in de voorstelling is een andere vraag. We willen het in ieder geval graag als leidraad aannemen.

Een visueel en muzikaal prachtig spektakel volgt. Een uur lang worden we deel van een droomwereld waar verlies, dood, eenzaamheid, macht en liefde elementen zijn die visueel en muzikaal symbolisch zijn uitgewerkt.

De muziek is industrieel en folk. De muzikanten staan in het donker, met afwisselend twee zangeressen die het podium betreden. Hun stemmen slepen je mee in emotie die door middel van verrassende en originele beelden versterkt wordt. Het toont de gekwetste en twijfelende mens.

Toneelspel is er eigenlijk niet, de gezongen teksten zijn helaas ook niet altijd goed te volgen misschien dat hierom de voorstelling door velen niet begrepen zal worden.

Maar als je gaat voor het vis

uele aspect en de muziek, zal je een prachtige avond hebben. Ga niet piekeren over dat je het niet begrijpt. Laat het tot je gevoel spreken.

En neem je zilveren heupflesje mee om een flinke slok vodka te nemen tijdens het eindlied.

Prachtige voorstelling, een echte aanrader!

Soselo in Siberia - 33⅓ Collective en Rosa Ensemble

Onderzeebootloods

Thefoxismine Try out 16 mei 2014

afbeelding van   The Fox Is Mine

door: The Fox Is Mine

The Fox Is Mine is een online platform voor kunst en cultuur. Wij vinden aansluiting bij alle grote evenementen op het gebied van kunst en cultuur en onderscheiden ons dankzij het feit dat we een collectief zijn van creatieven in de culturele sector met een brede praktijkkennis en netwerk. Het aanbod van kunst en cultuur leggen we niet alleen in tekst vast maar geven het ook vorm door onze eigen illustraties, fotobeeld en ander art work. Inmiddels hebben we een mooie collectie aan gesprekken, portretten en interviews met prominenten in de film, muziek en kunstwereld. Staat er iets te gebeuren in Rotterdam? Dan zal je The Fox Is Mine daar zeker tegenkomen! The Fox is mine bestaat uit: Dani Hefter, Tessa Smit en Maaike Kerman.
www.thefoxismine.com

Terug

Reageer

* Verplichte velden