Blogs

Goldberg in need of unity - The Fox Is Mine

Goldberg Variations for strings and harpsicord by Domestica Rotterdam.

The Laurenschurch in Rotterdam is by itself the perfect stage design for an intimate concert as the Goldberg variations. Poems about war were written to go with the music, recited as a performance in between or during the variations.

But if this "gesamtkunstwerk" was the higher goal, we have to say it unfortunately failed. All artforms were dissonant. The poetry, the performance, the design, the music. As if they were in constant conflict for the audience's attention.

In the movie impression a shot at showing you the simple beauty of the given content.

Take a look at the video The Fox Is Mine made of this performance!

afbeelding van   The Fox Is Mine

door: The Fox Is Mine

The Fox Is Mine is een online platform voor kunst en cultuur. Wij vinden aansluiting bij alle grote evenementen op het gebied van kunst en cultuur en onderscheiden ons dankzij het feit dat we een collectief zijn van creatieven in de culturele sector met een brede praktijkkennis en netwerk. Het aanbod van kunst en cultuur leggen we niet alleen in tekst vast maar geven het ook vorm door onze eigen illustraties, fotobeeld en ander art work. Inmiddels hebben we een mooie collectie aan gesprekken, portretten en interviews met prominenten in de film, muziek en kunstwereld. Staat er iets te gebeuren in Rotterdam? Dan zal je The Fox Is Mine daar zeker tegenkomen! The Fox is mine bestaat uit: Dani Hefter, Tessa Smit en Maaike Kerman.
www.thefoxismine.com

Terug

Reageer

* Verplichte velden