Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Complete programma bekend en start kaartverkoop

We zijn van start! Het volledige programma van Operadagen Rotterdam 2019 staat online en de kaartverkoop voor alle voorstellingen is van start. We zijn ontzettend trots op alles wat we voor jullie in petto hebben: opera op het scherpst van de snede, zowel van de internationale top als het grote talent van vandaag, in alle hoeken en gaten van de stad. Kijk snel bij programma en bestel je tickets.

PROGRAMMA & TICKETS

Korting

Veel zien voor weinig? Dat kan met onze oude en vertrouwde Operadagenpas, waarmee je 50% korting krijgt op alle voorstellingen vanaf € 10,-. Er is zowel een Solopas à € 40,- als een Duopas à € 70,-. Nieuw dit jaar is onze Stapelkorting: wanneer je twee voorstellingen of meer op één dag bezoekt, krijg je 20% korting op je aankoopbedrag.

Festivalkompas

We hebben al onze voorstellingen ingedeeld in vier overzichtelijke categorieën: Operadagen voor iedereen, Stadse avonturen, Internationaal en Verrassende vernieuwers. Klik op de categorieën bij het programma voor een compleet overzicht. Je vindt hier ook een overzicht van alle Nederlandse en wereldpremières.

De Metamorfose

Operadagen Rotterdam 2019 staat in teken van De Metamorfose. In vier jaar volgen we de vier fasen van ieder heldenverhaal, klassiek of modern, uit Oost of West. Dit jaar zijn we aangekomen bij bij het moment suprême: De Metamorfose. Hier laten de helden hun oude ik achter zich en maken een grote verandering mee.

Volg ons

De beste festivalvoorpret beleef je online: op onze website en social media: Facebook, Instagram en Twitter. Bekijk trailers, teasers en making-of movies, beluister playlists met de favoriete operamuziek van regisseurs, componisten en musici die je tijdens het festival ziet, en mis geen enkele programma-update. Tot #ODR19!

Terug naar overzicht