Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Deadline nadert voor indienen programmavoorstellen Classical:NEXT 2019

Presenteer je graag jezelf of nieuw werk van je gezelschap tijdens de eerstvolgende editie van Classical:NEXT van 15 tot en met 18 mei 2019 in de Doelen? Dien uiterlijk vrijdag 28 september een programmavoorstel in voor dé internationale conferentie voor klassieke muziek.

Classical:NEXT trekt jaarlijks 1.300 professionals uit de hele wereld, die gezamenlijk 750 gezelschappen vertegenwoordigen. Het programma bestaat uit showcases, een conferentie, pitches van projecten en een markt. De conferentie bestaat uit presentaties, seminars, discussies en gesprekken. Aanmelden voor het programma van Classical:NEXT kan zowel voor de showcases, de conferentie, als voor de markt.

Aanmelden

Classical:NEXT

Classical:NEXT is hét evenement waar professionals uit de wereld van klassieke muziek op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied, en vakgenoten treffen. Gezelschappen, musici, labels, uitgevers, agentschappen, festivals, journalisten: ze zijn allemaal present, delen kennis en starten nieuwe samenwerkingen.

Terug naar overzicht