Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Dertiende editie Operadagen Rotterdam groot succes

‘Proeftuin in een stad van metamorfosen’ – de Volkskrant

#ODR18 zit erop! We kijken terug op tien zonovergoten en geslaagde festivaldagen met opera en muziektheater in alle hoeken en gaten van de stad. We zagen goedgevulde theaterzalen, parkeerdaken, kerken, loodsen en parken. Meer dan 30 voorstellingen waren uitverkocht, waaronder Operaland, BEAST, Così, Masai, Songs of Love and War en Les Âmes Perdues. We willen je hierbij van harte bedanken voor je festivalbezoek. Kijk hieronder naar een aantal hoogtepunten van afgelopen festivaleditie.

Operadagen Rotterdam 2019

De veertiende editie van Operadagen Rotterdam is 17 tot en met 26 mei 2019. ODR presenteert in 2019 een uniek operaparcours: Orfeo & Majnun. Het vindt plaats op en rondom het Schouwburgplein en het bestaat uit performances en optredens gemaakt in samenwerking met diverse Rotterdamse culturele partijen in Rotterdam. Blijf je graag als eerste op de hoogte van alle updates over aankomende festivaleditie? Zet jezelf dan op aanwezig in het Facebookevenement. Tot #ODR19!

Terug naar overzicht