Tickets Sun & Sea nu te koop!

Alleen te zien tijdens Operadagen Rotterdam 2020, op locatie in AVL Mundo (Atelier Van Lieshout): de spectaculaire opera-performance Sun & Sea, dé hit van de Biënnale van Venetië 2019 en winnaar van een Gouden Leeuw. Tickets zijn nu te koop. Mis het niet!

TICKETS

In 2019 stonden tijdens de Biënnale van Venetië bezoekers uren in de rij om de Litouwse inzending Sun & Sea te zien. Deze bijzondere ‘strandopera’ waarin zorgen over het klimaat en first world problems hand in hand gaan komt naar Nederland en is 21 t/m 24 mei alleen te zien tijdens Operadagen Rotterdam 2020 op locatie in AVL Mundo/Atelier Van Lieshout.

Zon, zee en strand
Als bezoeker van Sun & Sea kijk je van bovenaf naar een levensechte strandscene. Maar onder de oppervlakte van zon, glimmende lichamen en zorgeloos genieten komt steeds duidelijker de tijdelijkheid van de mens tevoorschijn, en daarmee die van de aarde. De Litouwse filmmaker/regisseur Rugilė Barzdžiukaitė, schrijver Lina Lapelytė en beeldend kunstenaar/componist Vaiva Grainytė vermengen met Sun & Sea theater, muziek en beeldende kunst tot een fictieve documentaire met poëtische kracht. De baanbrekende performance won niet alleen De Gouden Leeuw op de Biënnale van Venetië, Sun & Sea is een echte publieksfavoriet.

ODR x AVL
Voor Operadagen Rotterdam is AVL Mundo (Atelier van Lieshout) (Keileweg 18) dé plek om Sun & Sea te presenteren. AVL Mundo – opgericht door kunstenaar Joep van Lieshout – is een rauwe, artistieke vrijhaven in het M4H-gebied, waar kunstenaars, theatermakers en wetenschappers ongehinderd grondbeginselen herijken en eindeloos genot veroorzaken.

Terug naar overzicht