Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Fotoverslag GALA!

GALA! werd dinsdag 22 mei geopend door niemand minder dan burgemeester Ahmed Aboutaleb. Hij roemde Operadagen Rotterdam als een festival dat opera toegankelijk maakt voor alle Rotterdammers.

Operadagen Awards

Daarna reikten we voor de tweede keer Operadagen Awards uit aan artiesten met een belangrijke verdienste voor het genre: Wende, ARIAH LESTER, Lisa Verbelen, Meral Polat, Rosa Ensemble en Thom Luz. Een aantal van hen gaf korte optredens, net als rasentertainer en presentator Sven Ratzke.

Opera Europa

In de zaal waren veel professionals aanwezig uit de hele wereld, die dinsdag in Rotterdam waren vanwege de start van een conferentie van Opera Europa: een internationaal netwerk van Europese operahuizen en -festivals. Foto’s: Salih Kilic (GALA!) en Ruben Hamelink (Opera Europa).

Terug naar overzicht