Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Fotoverslag Operadagen Thuis

Operadagen Thuis zit erop! Van woensdag tot en met zondag brachten we opera bij jullie thuis. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

In meer dan twintig huiskamers verspreid door Rotterdam, van Hillegersberg tot De Zonnetrap in IJsselmonde en een woonboot in de Wijnhaven, waren er minioperavoorstellingen. Een aantal huiskamers waren aangedragen door Cultuur Concreet, dé partner voor kunst en cultuur in de Rotterdamse samenleving. Hieronder vind je foto’s van drie huiskamerconcerten. Kijk snel op je jezelf terugziet!

Terug naar overzicht