Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Hans Blik nieuwe zakelijk directeur Operadagen Rotterdam

Hans Blik is vanaf 1 september 2018 de nieuwe zakelijk directeur van de Operadagen Rotterdam. Hij volgt daarmee Peter Roepman op die na een periode van tien jaar intensieve betrokkenheid bij het internationale opera- en muziektheaterfestival, eerst als producent en later als zakelijk leider, nieuwe wegen inslaat. Hans Blik zal samen met artistiek directeur Guy Coolen de directie van het festival vormen.

Hans Blik is op dit moment adjunct directeur bij het Zuiderstrandtheater in Den Haag en blijft ook daar tot 1 maart 2019 werkzaam. Hij was eerder zakelijk directeur bij o.a. Productiehuis Het Lab Utrecht en Theater Hal 4 in Rotterdam en is momenteel ook actief als bestuurder voor YoungGangsters en Club Gewalt.

In de nieuwe directiesamenstelling zal Operadagen Rotterdam zich de komende tijd vol energie en ambitie richten op verdergaande verankering in de stad en regio Rotterdam, het versterken van de (inter)nationale positie van het festival en het vernieuwen van repertoire en publiek. De volgende editie van Operadagen Rotterdam vindt plaats van 17 t/m 26 mei 2019.

Terug naar overzicht