Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Livestream kick-off #ODR18

Bekijk hier de livestream van Operadagen Rotterdam 2018, donderdag 15 maart in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg.

Vanaf 17.00 uur trappen we de dertiende editie van Operadagen Rotterdam af. We maken het volledige programma bekend en starten de kaartverkoop. Aanwezig zijn bij de kick-off? Meld je aan de balie van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. De inloop voor publiek is vanaf 16.30 uur.

Vier gasten schuiven tijdens de livestream aan om de praten over hun voorstelling in studiosetting: Annemijn Bergkotte (The secret diary of Nora Plain), Wim Steinmann (De achterblijvers), Kaatje Kooij (Cloyne) en Stanley Clementina (Transatlantic Connection). Ook zie je beelden van het podium, met onder meer optredens van Tijdelijke Samenscholing, Così en Les Âmes Perdues, en toelichtingen op het programma van artistiek dircteur Guy Coolen en festivaldramaturg Tobias Kokkelmans.

Onder alle kijkers van de livestream verloten we een Operadagenpas! Tag tijdens de livestream een vriend of vriendin met wie je graag Operadagen Rotterdam 2018 bezoekt, en wie weet win jij de felbegeerde pas waarmee je alle voorstellingen bezoekt voor slechts een tientje. Tot #ODR18!

Terug naar overzicht