Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Moederdag-actie

Neem je moeder gratis mee naar Operadagen Rotterdam! Tot en met Moederdag, 12 mei, krijg je met de actiecode OPERA#MOEDERDAG twee tickets voor de prijs van één voor Fantastic women, zaterdag 18 mei in de Doelen, en Sylvia, woensdag 22 mei in Theater Rotterdam Schouwburg.

Fantastic women is een muzikale ode aan de vrijgevochten vrouw door tien vrouwelijke componisten, in een regie van Jorinde Keesmaat. Sylvia is een bruisende pop-opera geïnspireerd op de dagboeken van dichteres en feministe Sylvia Plath, met muziek van de Belgische singer-songwriter An Pierlé.

Bestel je tickets met de actiecode ODR#MOEDER. Let op: je krijgt alleen een gratis ticket voor je moeder, we kunnen hier bij je aankomst naar vragen. Voor Fantastic women zijn vanwege de zaalcapaciteit een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar. Op=op!

Terug naar overzicht