Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Nieuw! Podcastreeks ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’

Nieuw! Operadagen Rotterdam presenteert: de podcast ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’ – Kunstenaars, componisten, makers, zangers. Het is een intrigerend soort. Wat bezielt deze mensen om deze tijden dit werk te blijven doen? ‘Zijn ze nou helemaal bevlogen?’

Simone van Hulst gaat met makers in gesprek, om geïnitieerd te raken in de wondere wereld van bezieling. De eerste 2 afleveringen doen we je direct cadeau! Luister ze hier: https://operadagenrotterdam.buzzsprout.com/1337374

Afl 1. Zangeres Elly Aerden en theaterkok Peter de Bie laten ons figuurlijk én letterlijk stukjes uit hun leven en kunst proeven. Het gesprek over lood in goud veranderen, in de verstilling blijven en de (al)chemie van een maakproces zet de perfecte toon voor de voorstelling BALSAM, het zinnenprikkelende kruidenlaboratorium.

Afl 2. Ariah Lester neemt ons mee op een poëtisch-meanderende tocht. We komen langs Oostende, zijn corona-proof voorstelling Viajero del Amor (A Lover’s journey) hoop, kracht en macht en natte tosti’s.

Twee nieuwe afleveringen online op woensdag 23 september om 19.00 uur.

Terug naar overzicht