Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Nieuwe Makersubsidie voor Lester Arias

Samen met Productiehuis Theater Rotterdam en Operadagen Rotteram krijgt Lester Arias een Nieuwe Makersubsidie gehonoreerd.

De Nieuwe Makersubsidie is een regeling van het Fonds Podiumkunsten voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject (maximaal twee jaar) te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Volgens de commissie is het ‘duidelijk dat alle betrokken partijen op zoek zijn naar grensverleggend muziektheater en het daarbij behorende publiek.’ Daarnaast motiveren zij de samenwerking tussen Lester Arias, Operadagen Rotterdam en Productiehuis Theater Rotterdam positief: ‘Wederzijds respect tussen Lester Arias en de betrokken partijen was
volgens de commissie voelbaar en aanstekelijk tijdens het gesprek.’

Lester Arias, alias Ariah Lester, werkt momenteel aan THE GATE, een nieuwe voorstelling bij Productiehuis Theater Rotterdam in coproductie met Operadagen Rotterdam. Op 18 mei om 21:00 uur gaat de voorstelling in première bij Theater Rotterdam Witte de With.

Terug naar overzicht