Nieuws

Stem op 'Het Geluid van Rotterdam'

Het Geluid van Rotterdam is één van de genomineerde initiatieven voor het eerste Stadsinitiatief Rotterdam. 

Tot en met 12 maart 2012 kiezen de Rotterdammers het beste idee om de stad mooier en leuker te maken. Het winnende initiatief wordt gerealiseerd. Rotterdam, laat je horen!


Van Lee Towerd tot Sabrina Starke, van Operadagen Rotterdam tot het Zomercarnaval, van Gerard Cox tot Ferry Corsten en van Holland Pop Festival tot Motel Mozaïque.


Rotterdam is een enorm rijke muziekstad. Een stad die wereldacts en lokale helden voortbrengt. Een stad waar alle soorten muziek, van alle leeftijden en culturen, samenstromen. Met nieuwe geluiden en muziek die teruggrijpt op het verleden.
Stadsinitiatief Het Geluid van Rotterdam laat alle Rotterdammers van deze muzikale rijkdom genieten. In een jaar vol bijzondere concerten, presentaties en tentoonstellingen en met een blijvend en voor iedereen toegankelijk online archief vertellen we, samen met de Rotterdammers, het muzikale verhaal van Rotterdam. Het verhaal van vroeger, nu en morgen! Voor nu, en straks.

Bekijk hier een filmpje!

Het Geluid van Rotterdam is één van de genomineerde initiatieven voor het eerste Stadsinitiatief Rotterdam. Tot en met 12 maart 2012 kiezen de Rotterdammers het beste idee om de stad mooier en leuker te maken. Het winnende initiatief wordt gerealiseerd. 
We hebben veel redenen om trots te zijn op onze stad. Het 'geluid' van de stad is er daar een van. Stem daarom tussen 1 en 12 maart op Het Geluid van Rotterdam via http://stadsinitiatief.symbid.nl/.Terug