Nieuws

'Opera & de stad' wandeltour

Wandel mee door Rotterdam met de Operadagen i.h.k.v. de European Opera Days! Op zondag 6 mei vindt tijdens architectuurfestival ZigZagCity de 'Opera & de stad-tour' plaats. Op drie plaatsen in en om de Lijnbaan klinkt voor u lieflijke, romantische en stoere operazang.


Opera houdt van Rotterdam en Rotterdam houdt van opera! Dat laat het programma van Operadagen Rotterdam zeker zien. Van 25 mei t/m 3 juni neemt op tal van plaatsen opera en muziektheater bezit van de stad. Maar u kunt daar nu al een voorproefje van meemaken met de speciale 'Opera & de stad-tour' tijdens het Rotterdamse architectuurfestival ZigZagCity.

Onder begeleiding van een architectuur-gids wandelt u vanaf het reisbureau van ZigZagTravel aan Karel Doormanstraat 330 de winkelstad in. Op drie plaatsen in en om de Lijnbaan klinkt voor u lieflijke, romantische en stoere operazang, bekende aria's en minder bekend, maar altijd met passie, gebracht door Anthony Heidweiler, Tim Peteghem, Loes Nuijten en Robbert van Unnik.

European Opera Days
De tour vindt plaats in het kader van de European Opera Days. De aangesloten organisaties van Opera Europa, waaronder de Operadagen, openen elk jaar twee dagen hun deuren voor publiek en laten ze 'achter de schermen' kennis maken met de kunst van opera. Het thema van dit jaar is 'passie'Datum: zondag 6 mei
Tijd: 13.00 - 14.00 uur
Locatie start: Karel Doormanstraat 330
Prijs: € 5,- p.p. (te koop bij ZigZagTravel reisbureau)

Terug