Nieuws

Operadagen in de oude Tramremise

In de tijdelijke winkel van 'Vermeyden wijnen en delicatessen' in de oude Rotterdamse Tramremise zullen twee sopranen, de Russische zusjes Shafigullina, prachtige en smakelijke liederen en aria's ten gehore brengen. Geniet op zaterdagmiddag 12 mei van dit smakelijke evenement met opera, een proeverij en een culi-talkshow door John Buijsman!Vermeyden wijnen en delicatessen
verrast haar klanten op zaterdag 12 mei met het FINE FOOD EVENT. Genieten van lekker eten en drinken staat tijdens dit evenement hoog in het vaandal, net zoals genieten van operamuziek. Vaste klant en smulpaap John Buijsman zal de proeverij aanvullen met een culi-talkshow. Zo voelt hij 'de truffelprins' aan de tand en presenteert hij een Operadagen Rotterdam primeur. Twee sopranen, de Russische zusjes Shafigullina, zullen prachtige en smakelijke liederen en aria's ten gehore brengen.
 

Opera in de Tramremise
Vandermeyden wijnen en delicatessen vestigt zich tijdelijk in de oude Tramremise, wegens verbouwing aan hun winkelpand. Alleen de tijdelijke winkel is al een bezoekje waard. Op deze plek werden vroeger de Rotterdamse trams gestald. Op zaterdag 12 mei geen trams om te bewonderen, maar de Russische zusjes Shafigullina. Elnara en Gulnara werden geboren in het Zwarte Zeegebied, maar woonden lange tijd in het uiterste noordoosten van Rusland (Chukotka) voor zij naar Sint Petersburg verhuisden. In deze stad besloten ze zanglessen te nemen, onder meer bij de sopraan Rimma Volkova. Daarna studeerden zij enkele jaren aan het Conservatorium van Amsterdam. De zingende zusjes zijn geen onbekenden bij Operadagen Rotterdam. Zo verzorgden ze tijdens het festival in 2010 al prachtige concerten.

 

Locatie: Tramremise, Nieuwe Binnenweg 362 te Rotterdam
Datum: zaterdag 12 mei
Aanvang: 14.30 uur 
Entree: gratis 

Terug