Nieuws

Kaartverkoop hele festivalprogramma gestart en brochure online

Van zingende Sparta-supporters of de wereldpremière van Rob Zuidam tot de gevierde Zuid-Afrikaanse regisseur Brett Bailey, de onvergelijkbare opera-glamrock-folk van zanger Timur of liefdesliedjes in seksclub OQ. Vandaag is de kaartverkoop gestart voor de negende editie van Operadagen Rotterdam. Van 17 t/m 25 mei zoekt het festival weer de grenzen op van opera en muziektheater anno nu.

Bijzondere locaties

De concerten vinden niet alleen plaats in huis bij bekende partners als de Rotterdamse Schouwburg en het nieuwe Luxor Theater. Operadagen Rotterdam zoekt het avontuur ook in een bijzondere concertbeleving op onalledaagse locaties. Zo zijn de voorstellingen 'Soselo in Siberia' (Rosa Ensemble, Eefje de Visser), 'Arthur' (Veenfabriek, Cappella Amsterdam, Claron McFadden) en 'Being Arthur' (Kameroperahuis) te zien in de Onderzeebootloods op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (ticket inclusief bootovertocht). Ook worden het dak van de Bijenkorf, diverse Rotterdamse huiskamers en (seks)Club OQ omgetoverd tot verrassende concertlocaties.

Smaaktest

Om wegwijs te worden in het gevarieerde festivalprogramma is er de Operadagen Match. Vul de korte test in en je krijgt 3 concertsuggesties die bij jou passen. De Operadagen Match vind je hier >

Brochure

Meer lezen over de voorstellingen en Operadagen Rotterdam? Bekijk nu de brochure >

Terug