Nieuws

Figuranten gezocht

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een professionele theaterproductie? Of wil je gewoon voor één keer een unieke theaterervaring? Dat kan! Voor de voorstellingen Hi ha hondenlul - een voetbalopera en Angst zoeken wij figuranten.

Hi ha hondenlul - een voetbalopera

Wij zoeken amateurspelers/supporters/figuranten die het leuk vinden om in de maand mei mee te werken aan de voorstelling Hi ha hondenlul - een voetbalopera over voetbalsupporters (geen hooligans). Deze voorstelling is van het Vlaamse gezelschap "Het KIP" en speelt door heel Europa. In iedere stad zoekt de groep nieuwe spelers en de samenwerking met een voetbalclub.

De voorstelling in Rotterdam gaat over de dynamiek in een vak supporters tijdens een wedstrijd van SPARTA. We zoeken mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden die het leuk vinden om te spelen en die iets met voetbal hebben (hoeft niet, wel leuk). De voorstelling zal vijf keer spelen (van 17 t/m 21 mei) in de Grote Zaal van De Gouvernestraat tijdens Operadagen Rotterdam. Er zijn 11 repetities in de maand mei (avonden en weekenden). Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar voetbalopera@gmail.com dan mailen wij je alle repetitiedagen en tijden.

Meer info over deze voorstelling >

Angst

Op 20 mei staat de voorstelling Angst op Operadagen Rotterdam. Er zal een hele acteurs- en muzikantenploeg op de planken staan...temidden van een massa figuranten. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen of groepen die willen deelnemen aan een professionele theatervoorstelling. Ervaring speelt geen rol.

Hoeveel tijd kost het me?
Op de dag zelf word je vanaf 16.00 uur verwacht voor de repetitie, tussendoor wordt er voor soep en brood gezorgd en om 20.30 uur start de voorstelling.

Hoe doe ik mee?
Meld je aan door een e-mail met als onderwerp 'Figureren Angst' te sturen naar info@operadagenrotterdam.nl. Ook voor vragen kan je hier naartoe mailen.

Meer info over deze voorstelling >

Terug