Nieuws

Zo Zingt Rotterdam live bij Paul de Leeuw!

Honderden zingende Rotterdammers zijn a.s. zaterdagavond te gast bij 'Pau!l', het pittige en live amusementsprogramma op Nederland 1. Namens het project 'Zo Zingt Rotterdam!' van Operadagen Rotterdam zingen zij het lied 'Droomland', samen met Paul de Leeuw.Op zaterdag 19 mei om 20.25 uur wordt de live TV show Pau!l bezocht door meer dan 300 Rotterdamse zangers die 'Droomland' ten gehore brengen. Dit lied, ooit door Paul de Leeuw samen met André Hazes zo fraai vertolkt, vormt de rode draad tijdens Zo Zingt Rotterdam!

...samen naar 't heerlijke Droomland...

Tijdens Zo Zingt Rotterdam!, een avond die plaatsvindt op 26 mei tijdens Operadagen Rotterdam, presenteren meer dan 30 koren zich in de Rotterdamse Schouwburg waarbij zij zingend hun dromen vertolken. Om het uur verbindt 'Droomland' de honderden koorzangers met het publiek, dat natuurlijk uit volle borst mee mag zingen.

Het thema van de Rotterdamse Operadagen is 'Droom & Daad' en dat bracht de organisatie ertoe om Rotterdamse koren te vragen naar hún droom: wat willen zij veranderen in hun stad? De meer dan 200 koren die Rotterdam telt, zorgen er al decennia lang voor dat mensen zich met elkaar verbinden door middel van zingen. Met Zo Zingt Rotterdam! wil Operadagen Rotterdam iedereen laten voelen welke geweldige energie zingen kan geven: de kracht, de passie én het plezier van zingen zal deze avond de hele Rotterdamse Schouwburg vullen.

Terug