Nieuws

TENT presenteert: To The Woods

"Inside all of us is... hope. Inside all of us is... fear. Inside all of us is... adventure. Inside all of us is a wild thing."

Op 24 mei is TENT een van de locaties van Femmes Fatales - de operawandeling en op zondag 25 mei presenteren zij in het kader van Operadagen Rotterdam om 14.00 en om 17.00 uur To The Woods, een muziektheaterperformance die begint als een realistische lezing maar ontaardt in een fantasierijke wereld van Wildemensen, een groep individuen die zich heeft afgezonderd van de samenleving en de natuur is ingetrokken op zoek naar zijn ware gedaante.

Twee wetenschappers gaan op onderzoek uit naar deze bijzondere groep mensen maar worden zelf overmand door de roep van de wilde natuur.
To The Woods is een multimediale zoektocht naar onze dierlijkste driften gemaakt door de Belgische/Amerikaanse performer en maker Elsa May Averill in samenwerking met muzikanten, filmmakers, vormgevers en een kostuumontwerper. Averill maakte eerder o.a. voorstellingen bij de Veenfabriek en heeft gewerkt met regisseurs als Simon mc Burney, Paul Koek en Johan Simons.

Elsa May Averill – concept, tekst en performance
Mei-Yi Lee – muziek en performance
Bart Hoevenaars – muziek en performance
Nina Spiering – film
Paul Koek – Coaching
Dymph Boss & Nicky Nina de Jong – Kostuum
Minke Marsiglia – productie
Pim Top – camerawerk

Aanvangstijden: 14.00 en om 17.00 uur
Duur: 1 uur
Voertaal: Engels
Entree: 10 euro
Meer info >

Meer van Paul Koek, de coach van deze voorstelling? Kom dan naar Arthur in de Onderzeebootloods >

Terug