Nieuws

De familievoorstellingen

Operadagen Rotterdam valt dit jaar samen met het pinksterweekend. Een ideaal moment om met het hele gezin een voorstelling te bekijken! Hieronder de drie familievoorstellingen voor jong en voor iets ouder op een rij.

Zingende Honden Blaffen Niet (6+)

Stel je voor: je bent operazanger en je bent heel bang voor honden. Je geeft een deftig concert en opeens staat er een hond op het podium. Wie heeft die hond de concertzaal binnen gesmokkeld? Wat doe je als je honden eng vindt? En kunnen honden zingen? Een klassiek concert waar het alles behalve klassiek aan toe gaat.
Bariton Willem de Vries zingt met mezzosopraan Marjolein Niels dit kinderconcert waarbij kinderen op een speelse manier kennis maken met klassieke muziek.
Zondag 24 mei 10.30 uur.
Bestel >

De Koningin Zonder Land (10+)

De Koningin Zonder Land is een sprookje over liefde en verlies, geschikt voor jong en zeker ook oud. Het publiek neemt plaats op het podium van het Luxor Theater, midden in de fantasiewereld van de koningin, wat de voorstelling extra bijzonder maakt.
Maandag 25 mei om 14.00 & 19.00 uur.
Bestel >

OSTERKLAN/K (6+)

Operadagen Rotterdam brengt OSTERKLAN/K naar de Maasstad. Op het Schouwburgplein verschijnt een fascinerende kubus. In deze 'doos' maak je tijdens de muzikale voorstelling kennis met de wereld van absurde, griezelige, hartverwarmende, bijzondere wezens. De voorstelling duurt tien minuten en wordt herhaald.
Woensdag 27 mei vanaf 15.00 uur.
Bestel >

Terug