Nieuws

Congres Podiumkunsten 2012

Binnenstebuiten, omgekeerd en ondersteboven. De podiumkunsten worden flink door elkaar geschud. De verstevigde blik van buitenaf dwingt ons onszelf met een scherpe blik onder de loep te nemen. Krijgen kunst en cultuur een rol toebedeeld of bepalen we zelf welke dat zou moeten zijn? Of is de huidige opschudding niets meer of minder dan een botsing tussen de oude en de nieuwe cultuur?
Laat je inspireren en informeren
Tijdens het congres podiumkunsten insight/out op 29 en 30 mei a.s. in Concert- en congresgebouw De Doelen staat deze verandering centraal. Wil jij je laten inspireren en informeren door nationale en internationale sprekers over onderwerpen als omdenken, mensenmarketing, publiekssegmentatie, innovatiemanagement, marketingstrategieën, leiderschap, fondsenwerving en meer? Schrijf je dan nu in voor het congres!

Uitgebreide informatie en inschrijven voor het congres kan via de website van het Congres Podiumkunsten 2012. Daar is ook het volledige programma te vinden.

Congres Podiumkunsten meets Operadagen Rotterdam
Deelnemers van het congres kunnen 's avonds tegen een gereduceerde prijs Operadagen Rotterdam voorstellingen bezoeken. Zie hieronder het programma. Kijk voor meer informatie en de kortingsregeling op de website van het congres.

Di 29 mei: Het Spookhuis der Geschiedenis van Wunderbaum - op het Schouwburgplein
Di 29 mei: Les Enfants Terribles van Philip Glass - nieuwe Luxor Theater
Wo 30 mei: The Tyrant van Paul Dresher | Jim Lewis naar Un re in ascolto van Italo Calvino
Wo 30 mei: Macbeth van Theater Zuidpool en Mauro Pawlowski - De Gouvernestraat

 

Terug