Nieuws

Win twee kaarten voor Muziektheaterstuk Gilgamesj.Superheld!

Op 17 oktober zal het eeuwenoude Gilgamesj epos als muziektheater productie in het Energiehuis in Dordrecht in première gaan.

Het 5000 jaar oude verhaal van twee vrienden, die op zoek gaan naar eeuwige roem en onsterfelijkheid, blijkt immer actueel. Een familievoorstelling voor oud en jong. Gilgamesj.Superheld! is een nieuwe productie van Muziektheater Hollands Diep en Silbersee uitgevoerd door strijkkwartet ZAPP4 en de zangers Jussi Lehtipuu als Gilgamesj, Maciej Straburzyński als Enkidoe en Carina Vinke als Isjtar. De fantasievolle compositie is van Oene van Geel en Jasper le Clercq, een combinatie van groove, klassiek en improvisatie. ZAPP4 is bekend om zijn spetterende podiumpresentatie. Samen met de zangers spelen en zingen zij dit avontuurlijke eeuwenoude verhaal over de zoektocht naar de bestemming van de mens. Een energieke, poëtische productie met originele deelname van aardewerken mensjes! De muzikale leiding is in handen van Romain Bischoff (Silbersee), de regie is van Cilia Hogerzeil (Muziektheater Hollands Diep). Naast het herkenbare thema is er de hele voorstelling van alles te zien en te beleven op het podium waardoor het toegankelijk is voor jong (8+) en oud.

Ga naar het bericht op Facebook, klik 'Vind ik leuk' EN 'Deel' het bericht en je maakt kans op twee kaarten voor dit muziektheater. (De winnaar krijgt in de week na de winactie bericht via zijn of haar Facebook-pagina.)

Voorstellingen van 17 oktober tot 21 november in Dordrecht en HI Ambacht, meer informatie >
Bekijk de trailer Gilgamesj.Superheld! >

(foto Huib Kooyker)

Terug