Nieuws

Stage-vacature marketing & communicatie Operadagen Rotterdam

In de periode begin januari t/m half juni 2016 zoekt Operadagen Rotterdam een stagiair marketing & communicatie. Aantal dagen in overleg.

Wat ga je doen?

- je schrijft teksten en verzamelt beeldmateriaal voor het festivaldrukwerk en de website;
- je helpt bij het content management van de website;
- je doet het community management van de social media kanalen (o.a. Twitter & Facebook), je houdt de online buzz in de gaten;
- je mede-organiseert de 'kick off' voor het festival
- je maakt communicatieplannen voor diverse doelgroepen
- je helpt mee met de zichtbaarheid van het festival op festivallocaties en in de stad
- je mede-coƶrdineert de festivalkrant die tijdens het festival verschijnt

Wat is jouw profiel?

- je volgt een opleiding op het gebied van marketing/communicatie of cultuur
- teksten schrijven doe je met plezier
- social media is je tweede natuur
- je bent hands on, een zelfstarter, leergierig en energiek

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een plek in een klein team bestaande uit enthousiaste freelancers die ieder jaar samen in korte tijd een bruisend festival creƫren. De sfeer bij ons is open, informeel en Rotterdams. Je bent aanwezig bij een prachtig festival en maakt ook nog eens hele mooie voorstellingen mee. Stagevergoeding in overleg.

Over ons

Operadagen Rotterdam is een eigenzinnig festival voor opera en muziektheater anno nu. Ieder jaar komt Operadagen Rotterdam met een vernieuwend programma waarin de reguliere operagrenzen vervagen. De Rotterdamse Schouwburg, de Doelen, het Luxor Theater, maar ook Rotterdamse huiskamers, openluchtlocaties en bijzondere gebouwen vormen de podia voor wereldvermaarde solisten en voor opkomend talent. Operadagen Rotterdam is een festival dat de stad en al zijn bewoners in de hoofdrol zet en tegelijkertijd een internationaal publiek van professionals aanspreekt. In 2016 wordt het festival van vrijdag 20 t/m zondag 29 mei gehouden.

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk 8 januari) je motivatie en cv naar Isabelle via info@operadagenrotterdam.nl

Terug