Nieuws

Save the date: 30 maart kick-off Operadagen Rotterdam 2017

Op donderdag 30 maart vanaf 16.30 uur is de kick-off van Operadagen Rotterdam 2017 in het Nieuwe Luxor Theater. Tijdens deze feestelijke aftrap maken we het volledige programma bekend en start de kaartverkoop van alle voorstellingen. Schrijf de datum alvast op in je agenda! Binnenkort maken we bekend hoe je jezelf kunt aanmelden.

Kick-off
Onder het genot van een hapje en een drankje geniet je van wervelende previews van voorstellingen die aankomende festivaleditie te zien zijn. Ook vertellen we meer over het nieuwe vierjarige festivalthema Lost & Found, met als eerste deel Departures. Tussen de previews door blader je in het programmaboekje en koop je alvast je eerste kaartjes.

Operadagen Rotterdam
Van 12 tot en met 21 mei is de twaalfde editie van Operadagen Rotterdam. Er zijn in totaal meer dan 100 voorstellingen te zien in alle grote cultuurpodia van de stad, op pleinen, in woonkamers en zelfs in een fitnesscentrum. Jaarlijkse succesnummers als het Rooftop Concert en het Paradijskerkconcert komen terug. Ook zijn er nieuwe hoogtepunten, zoals de Nachtwandeling en de Operafietstocht.

Alvast graag tot ziens tijdens de kick-off op donderdag 30 maart in het Nieuwe Luxor Theater!

Terug