Nieuws

Volledige programma bekend en start kaartverkoop

Vol trots presenteren we het volledige programma van Operadagen Rotterdam 2017. Voor de twaalfde keer brengen we opera en muziektheater van nu in alle hoeken en gaten van de stad: in de grote cultuurpodia, maar ook op pleinen, bovenop winkels, in de haven en zelfs in een fitnesscentrum.

Programmaboekje
In het programmaboekje vind je alle voorstellingen van Operadagen Rotterdam. Blader het online door. Houd je meer van papier? Bestel dan een fysiek exemplaar.

Kaartverkoop van start
Kaarten voor alle voorstellingen koop je makkelijk en snel online. Kies het aantal kaarten, reken direct af met iDEAL en ontvang de tickets per e-mail. Je kunt kaarten ook telefonisch of aan de kassa in het festivalhart: de centrale hal van de Rotterdamse Schouwburg bestellen. De kassa is dagelijks tussen 14.00 en 18.00 uur geopend en telefonisch te bereiken op 010-4118110.

Festivalkompas
Met een festivalkompas maken we je wegwijs door het rijke programma. Er zijn internationale blikvangers (#aroundtheworld), nieuwe interpretaties van klassiekers (#rediscoverclassics) en nieuwe werken en composities (#newworks). Benieuwd naar de toekomst van opera? Bezoek dan onze aanstormende talenten (#upandcoming). Onder #specials vind je nieuwe en oude Operadagen-tradities. Nieuw op #ODR17 zijn multimediale projecten en installaties (#image&sound) en het jeugd- en familieprogramma (#kids&family).

Highlights, on location, talks
We selecteren zes highlights die je volgens ons absoluut niet mag missen. Natuurlijk de openingsvoorstelling Dagboek van een verdwenene, maar ook de rituele happening Freddie. Leer de stad van een volstrekt nieuwe kant kennen en kies voor voorstellingen on location. Behoefte aan reflectie en verdieping? Bezoek dan één van de vele talks.

Haal meer uit je festival: festival deals
We maken het je op verschillende manieren makkelijker én aantrekkelijker om meerdere voorstellingen te bezoeken:
- Voor veelvraten is er de Operadagenpas. Koop de pas voor één (€ 40,-) of twee personen (€ 70,-) en bezoek alle voostellingen voor slechts een tientje.
- Een compleet avondje uit? Kies dan voor een double bill: twee voorstellingen met een aantrekkelijke korting.
- Zoek je meer verdieping? Daarvoor zijn de package deals: een pakket van drie voorstellingen, speciaal uitgezocht door ons artistieke team.

Living Voices in de Stad
Vóór de start van Operadagen Rotterdam kun je genieten van een gratis toegankelijke preview op 7 mei bovenop het dak van het Schieblock. Hier is van 16.00 tot 17.00 uur een optreden van leden van het Living Voices Ensemble: een speciaal voor Operadagen Rotterdam samengesteld ensemble van jonge en getalenteerde zangers en performers.

Blijf op de hoogte
Geen enkele update missen van #ODR17? Meld je dan aan voor het Facebookevenement. Hier vind je in de aanloop van het festival ook aantrekkelijke kortingen en acties. Graag tot ziens op #ODR17!

Terug