Nieuws

Uw mening is belangrijk!

Kaarten winnen voor voorstelling 'Het Spookhuis der Geschiedenis'? Vul dan onze enquête in. In opdracht van Operadagen Rotterdam voert student Sanne Jacobs onderzoek uit onder ons publiek. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!


Beste opera en/of muziektheaterliefhebber,

Operadagen Rotterdam vindt dit jaar voor de 7e keer plaats. De organisatie zou ook graag in de toekomst weer een mooi festival neer willen zetten en wil daarom graag uw mening over een aantal zaken. Ik doe een onderzoek naar de wensen en ervaringen van de bezoekers van Operadagen Rotterdam zodat ze hier beter op in kunnen spelen. Dit onderzoek doe ik in het kader van mijn studie Media en Entertainment Management (MEM) aan hogeschool Inholland Rotterdam.

Het invullen zal niet meer dan 5 minuten van uw tijd kosten, de vragenlijst bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Omdat wij uw hulp bij dit onderzoek erg waarderen verloten we 4 x 2 kaartjes voor de try-out voorstelling "Het Spookhuis der Geschiedenis" door auteursgroep Wunderbaum op donderdag 24 mei onder de deelnemers van deze enquête.

Klik hier voor de enquete  

Alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groet,
Sanne Jacobs

Hogeschool Inholland Rotterdam
In opdracht van Operadagen Rotterdam

 

Terug