Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Operadagen Rotterdam 2020: Kaartverkoop is gestart!

Bekijk het programma van Operadagen Rotterdam 2020

Operadagen Rotterdam 2020: compacte driedaagse maar met de impact van een tiendaagse editie

Verwacht operawandelingen langs de Rotte en tuinen in de binnenstad, open air voorstellingen in straten en op pleinen en verrassende publieksroutes in Theater Rotterdam. Grote voorstellingen op kleine schaal, kleine voorstellingen in een grote zaal. Alle 22 voorstellingen tijdens Operadagen Rotterdam 2020 zijn veilig te bezoeken, volledig volgens RIVM-protocol en afgestemd op Rotterdamse maatregelen.

Artistiek directeur Guy Coolen:
“Operadagen Rotterdam staat bekend om zijn verrassende programmering met vele unieke locaties. Dat is deze editie niet anders, het wordt kleinschaliger maar even bijzonder. Een staalkaart waar wij voor staan: jong talent, internationale toppers en de stad Rotterdam als podium. Met dit corona-proof festival willen we ook laten zien dat de culturele wereld veerkrachtig is. We komen op voor onze makers door hen alsnog een podium te bieden. We voelen bovendien zeer sterk dat het live meemaken van cultuur simpelweg nodig is.”

Van 25 t/m 27 september 2020 a.s. beleef je tijdens Operadagen Rotterdam eigentijdse, vernieuwende en grensverleggende opera en muziektheater-producties op verschillende Rotterdamse locaties: in de theaters en buiten in de open lucht, met Theater Rotterdam (Schouwburg) als vertrekpunt.

Bekijk hier het volledige programma. De kaartverkoop is per direct gestart!

Terug naar overzicht