Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Operadagen Rotterdam adviseert over culturele wereldhoofdstad 2020

Onze artistiek directeur Guy Coolen is één van de veertien commissieleden die advies uitbrengt over de plannen die de twee culturele wereldhoofdsteden van 2020, Wrocław en Shanghai, in november presenteren.

De culturele hoofdstad van Europa bestond al, vanaf mei 2020 is er ook een culturele wereldhoofdstad. De eerste twee steden die deze eer toekomt zijn Wrocław (Polen) en Shanghai (China). Op 18 en 19 november presenteren beide steden hun plannen in Parijs. Een commissie van 14 leden, onder wie onze artistiek directeur Guy Coolen, brengt naar aanleiding van deze presentatie een advies uit.

Terug naar overzicht