Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Operadaken Rotterdam

Operadagen Rotterdam en de Rotterdamse Dakendagen hebben hun handen ineengeslagen om artiesten een (virtueel) podium te bieden op de meest bijzondere daken van de stad.

Net als Operadagen Rotterdam gaat Dakendagen Rotterdam (6 & 7 juni) dit jaar niet door. De organisatie heeft daarom samen met partners een volledig virtueel alternatief ontwikkeld onder de noemer Rotterdamse Dakendingen. Belangrijk onderdeel van het programma is dat Rotterdamse daken alsnog dienst doen als (virtueel) podium.

Operadagen Rotterdam is gevraagd om drie programma’s te maken. We hebben die kans niet laten liggen en drie graag geziene festival-gasten gevraagd een optreden te verzorgen: Claron McFadden, Frau Bakker en Ariah Lester.

Geniet van de Operadaken Rotterdam. En het uitzicht!

Mede mogelijk gemaakt door Fedora en Creative Europe programme of the EU

Terug naar overzicht