Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Vrijwilligers

Vrijwillig werken op #ODR18 is niet alleen nuttig, het is leerzaam én leuk. Meld je aan als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar Angeliek Vermonden: vrijwilligers@operadagenrotterdam.nl.

Zinvol...

Een festival als Operadagen Rotterdam is ondenkbaar zonder vrijwilligers. Dankzij jou verlopen alle voorstellingen vlekkeloos. Zelfs op de meest onalledaagse locaties, zoals in een oude wasserij of in de haven. Als vrijwilliger lever je bovendien een belangrijke bijdrage aan de festivalbeleving van het publiek: bezoekers herinneren zich vooral de mensen die hen ontvingen op locatie.

Leerzaam...

Zowel voor mensen die willen doorgroeien in de wereld van festivals en evenementen, maar ook voor iedereen die nog geen productionele ervaring heeft, is werken op Operadagen Rotterdam ontzettend nuttig. Je leert een groot, internationaal stadsfestival van binnenuit kennen en doet veel kennis op van productie, publieksbegeleiding, horeca, hospitality en kaartverkoop. Ook kom je veel artiesten, musici en andere professionals tegen.

En leuk!

Vrijwillig werken op Operadagen Rotterdam is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk! Liefhebbers van muziek, theater en opera kunnen hun hart ophalen. Het festival presenteert het neusje van de zalm van internationale opera en muziektheater. Vrijwilligers die meer dan vier dagdelen werken, mogen gratis naar voorstellingen. Als vrijwilliger sta je er tot slot nooit alleen voor: je werkt met alleen maar superleuke en –lieve collega’s.

Functies

Je kunt je talenten op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld als:

  • Barmedewerker
  • Publieksbegeleider
  • Vliegende keep
  • Kaartverkoper

Aanmelden

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die we zoeken? Stuur dan een mailtje naar Angeliek Vermonden: vrijwilligers@operadagenrotterdam.nl. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en welke dagen en/of dagdelen je beschikbaar bent. Laat ook even weten of je voorafgaand aan Operadagen Rotterdam tijd hebt. Graag tot ziens op #ODR19!

Meld je aan