Talks

Behoefte aan reflectie en verdieping? Of praat je graag mee over een voorstelling? Bezoek dan één van de vele inleidingen, nagesprekken, interviews, lezingen en discussies. Te gast zijn regisseurs, muzikanten, acteurs, dramaturgen en andere professionals.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Bereikbaarheid

Veel locaties van Operadagen Rotterdam zijn op loopafstand van elkaar. Daarnaast is in de stad een uitgebreid netwerk van bussen, trams en de metro. Op diverse stations zijn OV fietsen te huur, een makkelijke manier om de stad te verkennen.

Auto

Als je Rotterdam bezoekt met de auto is het goed om van te voren te weten welke parkeergarages er zijn in het centrum, maar ook dat er tal van P+R plekken zijn vlak buiten de stad. Hier vind je alle informatie over parkeren in de stad.

Trein

Met de NS kan je Rotterdam vanuit elk station in Nederland uitstekend bereiken. Vanuit België dekt het Thalys-netwerk alle grote Belgische steden.

Persoonlijk reisadvies