Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Bereikbaarheid

Veel locaties van Operadagen Rotterdam zijn op loopafstand van elkaar. Daarnaast is in de stad een uitgebreid netwerk van bussentrams en de metro. Op diverse stations zijn OV fietsen te huur, een makkelijke manier om de stad te verkennen.
Bekijk hier de festivallocaties op een kaart.

Auto

Als je Rotterdam bezoekt met de auto is het goed om van te voren te weten welke parkeergarages er zijn in het centrum, maar ook dat er tal van P+R plekken zijn vlak buiten de stad. Hier vind je alle informatie over parkeren in de stad.

Trein

Met de NS kan je Rotterdam vanuit elk station in Nederland uitstekend bereiken. Vanuit België dekt het Thalys-netwerk alle grote Belgische steden.

Persoonlijk reisadvies