Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Bloot zijn en beginnen

Cora Burggraaf, Ed Spanjaard, Oek de Jong, Lex Bohlmeijer (NL)
In de zalen
Programma
za 26 mei: 20.15 uur (90min)

Theatraal concert rondom dagboekfragmenten van Oek de Jong

Bloot zijn en beginnen gaat over de ‘highs and lows’ van het creatieve proces: over zoeken, heldhaftig geploeter en euforie. De gelauwerde schrijver Oek de Jong publiceerde in De wonderen van de heilbot een prachtige verzameling dagboekfragmenten. De persoonlijke ontboezemingen over het creatieve proces raakten bij mezzosopraan Cora Burggraaf een gevoelige snaar. Zij gaat in dit programma zingend en sprekend in dialoog met de teksten van Oek de Jong, voorgedragen door Lex Bohlmeijer. Ed Spanjaard, die een jarenlange vriendschap onderhoudt met Oek de Jong, zit aan de vleugel.

compositie: o.a. Igor Stravinsky, Maurice Ravel, Benjamin Britten, Franz Schubert, Kurt Weill en Richard Strauss
mezzospraan: Cora Burggraaf
piano: Ed Spanjaard
teksten: Oek de Jong
verteller: Lex Bohlmeijer

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: