Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Boottocht

Touki Delpine feat. Bernadeta Astari & Chris Doyle (NL), Kultiwurst e.a. (BE)
Operaland
Programma
Specials
JAAR: 2018
zo 20 mei: 14.00 uur (90min)
zo 20 mei: 15.30 uur (90min)

Avontuurlijk opera-uitstapje over het water

Maak een avontuurlijk opera-uitstapje over het water. Vaar over de historische monding van de Schie en meer aan bij bijzondere locaties in Schiedam. Verschillende artiesten verzorgen onderweg verrassingsoptredens.

In Encyclopedie voor de Moderne Huisvrouw begeleidt Touki Delphine sopraan Bernadeta Astari met instrumenten, simpel kookgerei en handige huishoudmachines.

Kultiwurst is een groep van twee dansers en vier muzikanten die korte performances aanbiedt à la carte. Maak een keuze uit een aantal basisgerechtjes (dansstijlen), sauzen (muziekstijlen) en supplementen (met namen als piano parmigiano of rite of springrolls).

Binnenkort maken we hier het volledige programma bekend.

Boottocht is ook verkrijgbaar binnen het arrangement Operaland #1. Ervaar Operadagen Rotterdam optimaal en bezoek Operaland in de Noletloodsen.


Operaland #1
zondag 20 mei
€65
Inclusief:
Boottocht
Grenze(n)loos
Songs of Love and War
Diner chantant
(15.30 tot 24.00u)


 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: