Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

GALA! 2018

In de zalen
Programma
Specials
di 22 mei: 19.30 uur (60min)

Operadagen Awards 2018

Voor het tweede jaar op rij presenteert Operadagen Rotterdam GALA!. Op deze feestelijke avond komen opera en muziektheatermakers uit de hele wereld samen en staan bijzondere artiesten in de spotlights. Ook vindt de uitreiking van de Operadagen Awards 2018 plaats, ter ere van artiesten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van hedendaags opera en muziektheater. Dit zijn zowel internationale makers van vernieuwende en vooruitstrevende producties als jong, aankomend talent.

inclusief voorstellingsticket The secret diary of Nora Plain

presentatie: Sven Ratzke
regie: Sjaron Minailo

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: