Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

GALA!

ODR voor iedereen
JAAR: 2019
di 21 mei: 19.30 uur (60min)
Read this text in English

Operadagen Awards 2019

Voor het derde jaar op rij presenteert Operadagen Rotterdam GALA!. Op deze feestelijk avond komen opera- en muziektheatermakers uit de hele wereld en festivalbezoekers samen. Bijzondere artiesten staan in de spotlights. Ook vindt de uitreiking van de Operadagen Awards 2019 plaats, ter ere van artiesten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van hedendaags opera en muziektheater. Dit zijn zowel internationale makers van vernieuwende en vooruitstrevende producties als jonge, aanstormende talenten.

Let op: toegang tot GALA! is alleen op uitnodiging, of bij aankoop van een ticket voor HARRIET.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: