Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Grenze(n)loos

Michael Wilmering (NL)
In de stad
Operaland
Programma
Specials
zo 20 mei: 17.00 uur (60min)

Onthullend muziektheater over de vluchteling van nu

Een Syriër en een Colombiaan. Twee mensen met verschillende achtergronden en geschiedenissen. Beide zijn vreemdeling bij aankomst. Maar zijn we niet allemaal een vreemdeling in eigen land? In Grenze(n)loos tonen de Nederlandse bariton Michael Wilmering, danser Ahmed Joudeh en de Japanse pianist Kanako Inoue een bont palet van diverse culturen en muziekstijlen. Met zijn drieën breken ze dwars door grenzen en culturen en vertolken liederen van Schubert en Schumann, Brahms, Ravel, de Rahbani Brothers, Xavier Montsalvatge, Roger Quilter, Korngold, Vaughn Williams, Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. De Utrechtse componist Monique Krüs schreef voor de voorstelling een nieuw Nederlandstalig lied.

regie: Monique Wagemakers
choreografie: Peter Leung
bariton: Michael Wilmering
danser: Ahmed Joudeh
pianist: Kanako Inoue

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: