Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Grenze(n)loos

Michael Wilmering (NL)
In de stad
Operaland
Programma
Specials
  JAAR: 2018
  zo 20 mei: 17.00 uur (60min)
  Read this text in English

  Onthullend muziektheater over de vluchteling van nu

  Een Syriër en een Colombiaan. Twee mensen met verschillende achtergronden en geschiedenissen. Beide zijn vreemdeling bij aankomst. Maar zijn we niet allemaal een vreemdeling in eigen land? In Grenze(n)loos tonen de Nederlandse bariton Michael Wilmering, danser Ahmed Joudeh en de Japanse pianist Kanako Inoue een bont palet van diverse culturen en muziekstijlen. Met zijn drieën breken ze dwars door grenzen en culturen en vertolken liederen van Schubert en Schumann, Brahms, Ravel, de Rahbani Brothers, Xavier Montsalvatge, Roger Quilter, Korngold, Vaughn Williams, Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt. De Utrechtse componist Monique Krüs schreef voor de voorstelling een nieuw Nederlandstalig lied.

  regie: Monique Wagemakers
  choreografie: Peter Leung
  bariton: Michael Wilmering
  danser: Ahmed Joudeh
  pianist: Kanako Inoue

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: