Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Mancha Mancha!

Patrick van Deurzen, Ernest van der Kwast, DoelenEnsemble (NL)
Wereldpremiere
vr 24 mei: 20.15 uur
Standaardprijs: € 27.00
Koop kaarten Uitverkocht
vr 24 mei 20.15 Koop kaarten

Komische klucht van Rotterdamse schrijver Ernest van der Kwast

‘Dol-dwaas-komisch-ontregelend-en-ook-nog-met-zang-en-ander-geluid!’ Zo kondigt componist Patrick van Deurzen met enige zelfspot Mancha Mancha! aan, zijn eerste muziektheaterwerk. Het libretto van de Nederlandse auteur Ernest van der Kwast is gebaseerd op Cervantes’ bekende boek over de vernuftige edelman Don Quichot van La Mancha en zijn schildknaap Sancho Panza. De dolende ridder met een overdosis aan fantasie spreekt nog altijd tot de verbeelding. De baritons Henk Neven en Mattijs van de Woerd kruipen in de huid van Don Quichot en Sancho Panza. Het DoelenEnsemble en pianisten Maarten van Veen en Hans Eijsackers begeleiden hen.


Operadagenpas

Met een Operadagen Solo- (à €40) of Duopas (à 70,-) bekijk je deze én alle andere festivalvoorstellingen met 50% korting!


compositie: Patrick van Deurzen
tekst: Ernest van der Kwast, Jules Terlingen
regie: Jules Terlingen
uitvoering: DoelenEnsemble
bariton: Henk Neven
bariton: Mattijs van de Woerd
piano: Hans Eijsackers
piano: Maarten van Veen

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: