Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Mujeres Argentinas

Mariana Flores, Quito Gato (AR)
In de stad
Programma
Nederlandse premiere
do 24 mei: 21.00 uur (60min)

De mooiste Argentijnse tango’s en chansons in de informele setting van een café chantant

Zuid-Amerika, en in het bijzonder Argentinië, kent een sterke traditie van chansons – tango’s, milonga’s, zamba’s – die erg doet denken aan de Portugese fado. Zij komen het best tot hun recht in de intieme, informele sfeer van een café chantant. Topzangeres Mariana Flores en Quito Gato komen allebei uit Argentinië, en groeiden op in deze traditie. Ze nemen u mee in een avond vol passie en melancholie, speciaal ontwikkeld voor Operadagen Rotterdam. Kunt u er, net als wij, geen genoeg van krijgen? Mariana Flores is tevens te horen in Carmina Latina.

zang: Mariana Flores
gitaar, piano en percussie: Quito Gato

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: