Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Opera Galaconcert

Sinfonia Rotterdam (NL)
  za 25 mei: 19.30 uur (60min)
  Standaardprijs: 31,00
  Koop kaartenUitverkocht
  za 25 mei 19.30 (60min) Koop kaarten

  Tijdloze ouvertures en Aria’s van Mozart en Rossini

  Mozart en Rossini schreven een groot aantal magnifieke en betoverende opera’s vol meeslepende muziek, die tot op de dag van vandaag regelmatig worden opgevoerd. Sommige melodieën uit die opera’s zijn ware hits geworden. Dit galaconcert van Sonfonia Rotterdam staat er bol van.

  Twee laureaten van internationale zangconcoursen brengen de melodieën van Mozart en Rossini opnieuw tot leven: Nadine Koutcher en Matthew Newlin. De Wit-Russische coloratura-sopraan Nadine Koutcher won BBC Cardiff Singer of the World 2015, nadat ze in 2012 ook al in de prijzen was gevallen bij het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) in ’s-Hertogenbosch. De Amerikaanse tenor Matthew Newlin sleepte bij het IVC in 2014 de Opera Prijs in de wacht.


  Operadagenpas

  Met een Operadagen Solo- (à €40) of Duopas (à 70,-) bekijk je deze én alle andere festivalvoorstellingen met 50% korting!


  uitvoering: Sinfonia Rotterdam
  dirigent: Conrad van Alphen
  sopraan: Nadine Koutcher
  tenor: Matthew Newlin

  Concert i.s.m. Internationaal Vocalisten Concours ’s-Hertogenbosch en Sinfonia Rotterdam

  Deel deze voorstelling via:

  Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: