Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Paradijskerkconcert

Hernán Schvartzman (AR / NL), Beyn Theater Group (IR)
Onderdeel van Orfeo & Majnun
Stadse Avonturen
JAAR: 2019
za 18 mei: 13.00 uur (45min)
Read this text in English

Gratis concert in paradijselijke omgeving

Eén van de onvervalste tradities op Operadagen Rotterdam is het altijd drukbezochte Paradijskerkconcert op de eerste zaterdagmiddag van het festival. De optredende artiesten in de prachtige Paradijskerk aan de Nieuwe Binnenweg zijn steevast van internationaal topniveau. Op die manier is dit concert het jaarlijkse cadeau aan de stad Rotterdam. Als opmaat voor het kleurrijke stadsfeest Orfeo & Majnun komen dit jaar liefdesthema’s uit Oost en West aan bod.

Young artists involved in Orfeo nel metrò, a project by Luigi De Angelis and Hernàn Schwartzman, production of the “A. Ponchielli “- Monteverdi Festival – Cremona 2019, in collaboration with Civica Scuola di Musica “Claudio Abbado” – Milano.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: