Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Rooftop concert

Andrey Koshman, Illia Razumeiko (UA)
In de stad
Programma
  JAAR: 2018
  zo 20 mei: 11.00 uur (60min)
  zo 20 mei: 13.00 uur (60min)

  Oekraïense aria's en volksmuziek in Europese context op locatie

  Een jaarlijks terugkerend event van Operadagen Rotterdam is het Rooftop Concert bovenop de Bijenkorf. Een wijds uitzicht op de skyline van Rotterdam vormt de perfecte omlijsting. Twee jonge operamakers uit Oekraïne, die 19 en 20 mei ook te zien zijn in IYOV, verzorgen het programma: bariton Andrey Koshman en pianist Illia Razumeiko. Zij voeren werken uit van vooraanstaande en populaire Oekraïense componisten. Geniet van de warme, volle klanken van Myroslav Skoryk en Yakiv Spetovyi, fijnbesnaarde melodieën van Anatoliy Kos-Anatolskyi en Grygoriy Alchevskyi, heldhaftige aria’s van Kostiantyn Dankevych, en reflecties op Oekraïense volksmuziek van Mykola Lysenko, Fedir Nadenenko en Mykola Shulman.

  Aanvang concert 1: de hoofdentree aan Coolsingel-zijde wordt opengesteld.

  Aanvang concert 2: op de 3e etage kun je je melden bij de Operadagen-balie.

  bariton: Andrey Koshman
  piano: Illia Razumeiko

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: