Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Songs from new space mountain

Christian Zehnder (CH)
In de zalen
Opera Variete
Specials
Nederlandse premiere
JAAR: 2018
za 26 mei: 19.00 uur (90min)
Read this text in English

Sensationele stemkunstenaar op reis door de klankkosmos

Vocalist, vocaal artiest, jodelaar of boventoonzanger? Hoewel elk van deze beschrijvingen van toepassing kan zijn, wil deze weergaloze Zwitserse muzikant niet dat zijn creatieve variëteit wordt onderworpen aan indelingen. Christian Zehnder heeft een volledig unieke vorm van muziek ontwikkeld die ver verwijderd is van elke traditie. Als solist, componist en regisseur creëert hij een onafhankelijke, compromisloze artistieke visie van hemzelf: de nieuwe ruimteberg. Songs from new space mountain laat een glimp zien van het veelzijdige werk van deze vocaal artiest, die zonder een enkel woord te gebruiken de verteller wordt van een onafhankelijke, epische wereld van geluid: krachtig, archaïsch en een beetje prettig gestoord…

 

Songs from new space mountain is verkrijgbaar binnen de festival deal Opera Variété Night. Ervaar Operadagen Rotterdam optimaal en bezoek meerdere voorstellingen.


Opera Variété Night
zaterdag 26 mei
€35 (normaal €55)
Inclusief:
Songs from new space mountain
Les Âmes Perdues
Groschenblues
(19.00 tot 24.00u)


 

compositie, stem, boventoonzang, global yodelling: Christian Zehnder

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: