Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

Steef’s Operette Uurtje

Steef de Jong (NL)
ODR voor iedereen
  JAAR: 2019
  do 23 mei: 20.15 uur (60min)
  Read this text in English

  Een ode aan de operette, het luchtige zusje van de opera

  Steef de Jong speelt in Steefs Operette Uurtje exact binnen een uur de allereerste operette ooit gemaakt: Orphée aux Enfers van Jacques Offenbach uit 1858. Na een korte en wervelende ‘opera voor dummies’-introductie, voert hij je mee naar de wonderlijke en fantasierijke wereld van de operette met pop-up decors, muziek, humor en natuurlijk karton. Het wel en wee van het misschien wel bekendste liefdespaar uit de wereldgeschiedenis, Orpheus en Euryidice, komt als nooit tevoren en op volstrekt originele wijze tot leven. Steefs Operette Uurtje is de ultieme introductie tot het genre, en laat je geheid achter met een grote glimlach op je gezicht.

  concept en spel: Steef de Jong
  regie: Ina Veen
  vormgeving: Steef de Jong, Nina Vreeken
  fotografie: Tim Stet, Jan Sol

  met dank aan onze filantropen

  MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: