Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

The only way is UP

Boris Van Severen, Jonas Vermeulen (BE)
In de zalen
Programma
JAAR: 2018
vr 25 mei: 19.00 uur (60min)
vr 25 mei: 22.30 uur (60min)
Read this text in English

Een funky elektro-opera

The only way is UP is een electro-opera, geïnspireerd door onder meer The Up Series (BBC). Vier personages komen aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Hoe verander je naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Boris en Jonas zoeken het uit in een voorstelling over alledaagse dingen, in een surreëel universum dat alles wegheeft van een langgerekte LSD-trip. De zelfgeschreven soundtrack komt van twee dj booths die live muziek én (neon)-quotes tegen elkaar op samplen.

 

The only way is UP is verkrijgbaar binnen de festival deal Contemporary Cool. Ervaar Operadagen Rotterdam optimaal en bezoek meerdere voorstellingen.


Contemporary Cool festival deal
vrijdag 25 mei
€40 (normaal €55)
Inclusief:
The only way is UP (19:00u)
Calamity/Billy (20:30u)
DIDO DIDO (22.30u)
GeRoeZeMoeS (afsluitend)


 

concept en uitvoering: Boris Van Severen en Jonas Vermeulen
artwork: Sarah Yu Zeebroek
productie: CAMPO
coproductie: het KIP, d e t h e a t e r m a k e r en Het Theaterfestival

GeRoeZeMoeS
vr 25 mei: 24.00
TR Schouwburg Hal

Als afsluiting van de avond speelt om 00.00u het funky Brusselse duo GeRoeZeMoeS, bestaande uit Jens Bouttery en Lennart Heyndels experimentele en explosieve ‘fizz-pop’. Gratis toegankelijk in TR Schouwburg, Hal

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: