Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Rolstoeltoegankelijk

Deze voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Boventiteling aanwezig

Deze voorstelling is voorzien van boventiteling.

CONTEXT

The Song Project

Wende (NL), een productie van Royal Court Theatre (GB)
Homepage
Openingsvoorstelling
Nederlandse premiere
JAAR: 2020
do 21 t/m di 26 mei
Standaardprijs: € 35
Extra showsUitverkocht
Read this text in English

Multitalent Wende presenteert haar nieuw Engelstalig liedprogramma in samenwerking met Royal Court Theatre voor het eerst in Nederland tijdens Operadagen Rotterdam 2020. Wegens succes zijn drie extra data in de verkoop: 24, 25 en 26 mei.

Wende werkt sinds de zomer van 2018 aan haar eerste internationale project The Song Project op uitnodiging van het gerenommeerde Royal Court Theatre in Londen. De voorstelling is te zien in LantarenVenster, in een intieme setting voor een publiek van maximaal 250 personen.

The Song Project
Some things can only be sung
Royal Court Theatre staat al decennialang aan het beginpunt van de carrières van wereldberoemde (theater)schrijvers, onder wie Sarah Kane en Samuel Beckett. Samen met een volledig vrouwelijk artistiek team onderzoekt Wende in The Song Project de vraag: wat betekent het om vandaag de dag vrouw te zijn en wat wordt er van generatie op generatie doorgeven? The Song Project is vanaf 7 mei twee weken lang in Royal Court Theatre in Londen te zien. Direct aansluitend speelt Wende de voorstelling tijdens Operadagen Rotterdam 2020.

Dicht op de huid
Wende voert The Song Project bij de Operadagen uit in een kleine zaal, dicht op de huid van het publiek. Tijdens Operadagen Rotterdam 2020 kiest zij voor LantarenVenster, met een capaciteit van 250 mensen. Wende over The Song Project: ‘Dit is echt mijn droom sinds ik ben afgestudeerd: het maken van een voorstelling in het buitenland. Naar Londen gaan en in zo een prachtig theater een ontmoeting aangaan met andere interessante kunstenaars. Samen iets maken wat precies klopt.’

Wende en Operadagen Rotterdam
Wende en Operadagen Rotterdam 2020 hebben een sterke band. Wende heeft een nauwe werkrelatie met artistiek directeur Guy Coolen, die adviseerde in de totstandkoming van de veel bejubelde laatste voorstelling Mens. In 2018 ontving zij de Operadagen Award voor haar verdiensten in de wereld van opera en muziektheater.


Operadagenpas

Met een Operadagen Solo- (à €42,50) of Duopas (à €75) krijg je 50% korting op deze én alle andere voorstellingen (vanaf € 10) van Operadagen Rotterdam.

Operadagenpas

Een productie van Royal Court Theatre in samenwerking met Operadagen Rotterdam

Concept: Chloe Lamford , Wende
Co-creator, designer: Chloe Lamford
Co-creator, performer, componist: Wende
Co-creator, componist: Isobel Waller-Bridge
Co-creator, choreografie: Imogen Knight
Tekst: EV Crowe, Sabrina Mahfouz, Somalia Seaton, Stef SmithDebris Stevenson

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

TICKETS


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: