Talks

Tijd voor toelichting en verdieping. Ontmoet de mensen achter de voorstellingen en verrijk je kijkervaring met exclusieve achtergrondinformatie.
Scroll naar beneden voor meer info.

Highlight

Kies voor één van onze highlights. Gegarandeerd een bijzondere ervaring!

Locatie

Operadagen Rotterdam gebruikt haar stad als podium én decor. Veel voorstellingen zijn op onalledaagse en onontdekte locaties in de stad: pleinen, woonkamers, kerken, een oude wasserij, winkels, bovenop de Bijenkorf en zelfs een fitnesscentrum.

Language no problem

Text isn't necessary for the correct perception of the performance. When there's text, it's English spoken or surtitled.

Van Smartlap tot Opera

ODR voor iedereen
Stadse Avonturen
zo 26 mei: 07.00 uur
Standaardprijs: Gratis toegankelijk

Groot meezingspektakel op de Koeweide

Op de slotdag van Operadagen Rotterdam vindt voor de twaalfde keer een geliefde traditie plaats: het openlucht- meezingconcert Van Smartlap tot Opera. Rotterdamse (amateur)koren en zangers komen bij elkaar op de Koeweide, op de grens van de wijken Kralingen en Crooswijk. Van Smartlap tot Opera is een feest van herkenning. Van Bloed, zweet en tranen tot Figaro uit Rossini’s Il barbiere di Siviglia. Ook andere opera- en smartlapkrakers komen voorbij, waaronder een Queen-medley. Kom kijken, luisteren en vooral meezingen, en vergeet ook je picknickkleedje niet!

Inloop vanaf 14.00 uur.

muziek: Orkestvereniging Wilton o.l.v. Jean Grüter, De Hoekse Tranentrekkers, De Plengers o.l.v. Paula van Wanrooij, Het Rotterdams Operakoor, Ropera aan de Maas en JaJa-Opera
sopraan: Florien Hilgenkamp
bariton: Ago Verdonschot
accordeon: Anny van Wanrooy, Paula van Wanrooy
presentatie: Dave van der Wal

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Operadagen Rotterdam en Gebiedscommissie Kralingen Crooswijk

Deel deze voorstelling via:

Deel dit op Email Deel dit op Linkedin Deel dit op Twitter Deel dit op Facebook

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK: