Amore Siciliano

Terug naar agenda

Credits

muzikale leiding, klavecimbel & orgel: Leonardo García Alarcón
uitvoering: Cappella Mediterranea
sopranen: Mariana Flores, Francesca Aspromonte
countertenor: Leandro Marziotte
tenor: Emiliano Gonzalez Toro
bas: Matteo Bellotto
dramaturgie: Fabian Schofrin
productie: Centre Culturel de Rencontre d'Ambronay

i.s.m. de Doelen

'Als ze niet van me houdt, laat me dan maar sterven!' Grote gebaren, grote gevoelens, want aan passie schort het niet op het Sicilië van Leonardo García Alarcón. Met de jonge zangers en instrumentalisten van zijn Cappella Mediterranea zocht en vond hij op het eiland verrukkelijke volksliederen van alle tijden. Deze smaken perfect naast verleidelijke liefdesmadrigalen van barokke Italianen als Scarlatti en D'India en de zelden gehoorde Siciliaan Cataldo Amodei. Alarcón is op theatergebied een meester, die met minimale scenische middelen een onweerstaanbaar programma presenteert vol humor en ontroering. Oude muziek op z'n levendigst!

Arrangement

De arrangementen en combi's met La Voix Humaine, diner en Amore Siciliano zijn uitverkocht. Er zijn wel nog tickets voor de voorstelling Amore Siciliano te verkrijgen, bestel hiernaast.

Tijdens het diner voorafgaand aan de voorstelling Amore Siciliano zal Erwin Roebroeks in twee intermezzi ingaan op het ontstaan en de toekomst van de opera. Lees hier meer over de inhoud van de intermezzi.

Prijzen

€29,-
€10,- (CJP, studenten, 18- of Operadagen-pas)

Koop kaarten
[XTemplate]